Blokdeuren

Blokdeuren, de nieuwste trend

Bij blokdeuren worden deur en kader zo geplaatst dat er als het ware één wand wordt gecreëerd. De deur wordt dan samen met de muur in dezelfde kleur afgewerkt. Op die manier loopt de deur naadloos over in de wand.

Het door Livo ontworpen systeem van blokdeuren is niet alleen stijlvol en kwaliteitsvol. Het is in vergelijking tot andere systemen in de markt ook prijsvriendelijker.

Blokdeuren zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zelfs plafondhoog. Blokdeuren worden standaard voorzien van onzichtbare scharnieren en meestal van een magneetslot. Vaak wordt de opening van het sleutelgat niet doorboord. Deze elementen accentueren de strakke look van de blokdeur.

Voor een correcte plaatsing en afwerking dient de stukadoor de bepleistering af te schuinen over ongeveer 5 cm van de rand van de deuropening, zodat na stevige plaatsing van de deur het geheel weer bijgeplamuurd kan worden. Deze ingepleisterde systemen kunnen zowel met naar buiten als naar binnen draaiende binnendeuren geleverd worden. Let op: het is van cruciaal belang om ook de draairichting te bepalen zodat de vloerder de vloerscheidingen op de correcte plaats (net in het midden van het deurblad) kan voorzien.