Glazen binnendeuren

Glazen binnendeuren

U kan bij Livo terecht voor alle soorten glazen binnendeuren. In de showroom kan u ideeën opdoen op basis van de opgestelde toonzaalmodellen, onze documentatie of een uitvoering bespreken volgens uw eigen ontwerp.

Gezandstraald, verzuurd, geëtst of figuurglas, met dieptegravure of schaduweffecten… Livo doet het allemaal: zandstraal of folies, bedrukt of in kleuren. U kan ook uw eigen ontwerp, logo of figuur op uw deur laten plaatsen.

Securit glas

Voor glazen deuren met vrije randen zonder lijstwerk gebruikt Livo Securit glas. Securit glas heeft een vijfmaal grotere weerstand dan gewoon glas. Daardoor vermindert de kans op glasbreuk aanzienlijk. Securit is geharde veiligheidsbeglazing. Het glas heeft een thermische behandeling ondergaan om de weerstand ervan te vergroten. De schokbestendigheid van Securit glas is vijfmaal groter dan van gewoon glas. Een gehard glas van 8 mm bijvoorbeeld is bestand tegen de val van een stalen kogel van 500 gram van 2 meter hoogte. Het glas beschermt personen tegen het risico van verwondingen. Wanneer het breekt valt het in kleine ongevaarlijke stukjes uiteen.