Moderne stijldeuren

Moderne stijldeuren

Moderne stijldeuren bestaan uit massief of fineer hout. Ze zijn gekenmerkt door de bleke tinten: opghelderd mat, cerusé, grijs gebeitst…

Massieve binnendeuren worden volledig op maat gemaakt. De keuze van de houtsoort, het profiel, de afwerking en omlijsting bepaalt het typische karakter van elke houten binnendeur. Livo creëert zo een traditionele deur met een eigen persoonlijk accent.

Voor wie houdt van echt eikenhout biedt Livo de klassieke stijldeuren aan. Knoopjes, uitgesproken houtstructuur, patines en aangepast deurbeslag benadrukken het landelijk karakter van uw woning. Of het nu gaat over rustieke deuren met knoopjes of moderne paneeldeuren, met de juiste kleur zijn deze deuren echte meubelstukken in uw woning. Dit klasse-assortiment verzekert u van een warm en gezellig interieur.

Eik is vanouds de duurzaamste Europese houtsoort: hard, zwaar, vast en sterk. Het hout laat zich makkelijk bewerken. Door een eiken boomstam kwartiers te zagen, verschijnt er een mooie recht gestreepte houtnerf met de zogenaamde “spiegels”. Wordt de stam dosse gezaagd, dan zien we een gevlamde houtstructuur.