Branddeuren

Brandeuren van Livo: brandwerend en toch stijlvol

De brandwerende binnendeuren van Livo bestaan in verschillende uitvoeringen: van plamuurdeuren over formicadeuren, van fineer tot gelakte designdeuren.  Zo heeft u bij Livo altijd de branddeur die past bij uw interieur.

De branddeuren van Livo kunnen worden voorzien van een designmotief. Zo kan u de inkomdeur van het appartement langs de binnenkant voorzien van een motief naar keuze, terwijl de buitenkant dezelfde is als die van de andere bewoners. Of wat dacht je van een branddeur in de stijl van de andere binnendeuren? Door het aanbrengen van  een massief paneel of een paneel met retro of cottage, behoort ook dit voortaan tot de mogelijkheden.

Alle tinten, alle kleuren

Rf-fineerdeuren in eik of beuk kunnen worden afgewerkt in een tint naar keuze: cerusé, grijs gebeitst, opgehelderd mat, wengé… Daarnaast kunnen onze branddeuren en designdeuren gelakt worden in de gewenste RAL-kleur.

De veiligheidsattributen van Livo

Brandwerende inkomdeuren worden doorgaans voorzien van extra veiligheidsattributen: een veiligheidscylinder, een spionoog Rf, dichtingsrubber Rf, een veiligheidsrozas, een deurpomp en een driepuntsluiting.

> Bekijk de nieuwsbrief over onze branddeuren