Nieuwe designs voor gelakte binnendeuren

Nieuwe designs op www.livo.be

Livo Binnendeuren hecht veel belang aan produktontwikkeling. Voor gelakte binnendeuren stellen we u dan ook graag enkele nieuwe designs voor. Het zijn stuk voor stuk moderne en aantrekkelijke designdeuren die in heel wat interieurs thuishoren. Check de nieuwe binnendeuren online of breng een bezoekje aan onze toonzaal.

Lakwerk van de hoogste kwaliteit

Standaard worden onze designdeuren gelakt in RAL 9010 (wit) of RAL 9001 (gebroken wit). Dit zijn momenteel de meest gegeerde kleuren voor binnendeuren. Wie het graag wat kleurrijker wenst, kan natuurlijk ook bij ons terecht. Livo Binnendeuren beschikt immers over een ultramoderne en volledig geautomatiseerde lakstraat waarmee alle RAL-kleuren kunnen worden gelakt.
Bovendien werken we uitsluitend met milieuvriendelijke lakken en vernissen op waterbasis. Zo heeft u topdesign met een groen tintje!

Strak, strakker, strakst

Wie houdt van superstrak, is bij Livo Binnendeuren aan het juiste adres. Door het aanpassen of weglaten van bepaalde elementen, kan het strakke designkarakter van uw deur nog meer versterkt worden. Zo kan bijvoorbeeld een smallere clipsomlijsting van 4,5 cm in plaats van de standaard clipsomlijsting van 7 cm worden geplaatst of kunnen de deuren worden voorzien van verborgen scharnieren. En vaak wordt ook het sleutelgat niet doorboord.

> Bekijk hier onze nieuwsbrief              > Inschrijven op de nieuwsbrief

Tags: